KAPELLENMIDDAG

De Lineup voor de kapellenmiddag 2024 is weer bekend
Met gepaste trots presenteren we jullie weer de lineup voor dit jaar. En wat voor een geweldige kapellen hebben we weer op ons podium staan: De Buskes, De Möllukus, 3xRaoje, Inside Out, De Elstars, De Leutschuppers, Kapnâh, Sorry, De Zwiebels en de Bachanten. Allemaal toporkesten die ongetwijfeld er weer een geweldig feest van gaan maken op carnavals maandag 12 Februari 2024. Kom allemaal gezellig feesten in Broeder Liplap op de Tilburgseweg 106 in Goirle.

Inschrijving voor Kapellenmiddag 2024 is geopend

Hou je vast, want het is bijna tijd om je feestneus op te zetten, je trompet op te poetsen en je dansschoenen aan te trekken, we zijn namelijk de Goolse Kapellenmiddag voor 2024 weer aan het organiseren! 🎺🕺

Vorig jaar hebben we geschiedenis geschreven op onze nieuwe locatie bij niemand minder dan Broeder Liplap in Goirle. Het was een knalfeest van epische proporties, en als je dacht dat dat geweldig was, wacht dan maar tot je hoort wat we voor 2024 in petto hebben. We hebben het over muziek, feest en plezier tot de zon ondergaat!

De feesttent zal opnieuw tot de nok toe gevuld zijn met enthousiast publiek dat staat te trappelen om te dansen, te zingen en te genieten van geweldige muziek. Jullie, onze getalenteerde muzikale vrienden, zijn de levensadem van dit spektakel, en we willen niets liever dan jullie weer op ons podium zien schitteren!

Hier zijn de cruciale details: onze muzikale extravaganza vindt plaats in de schitterende zaal van Broeder Liplap, gelegen aan de Tilburgseweg 106 in Goirle (Je weet wel, bij dat gezellige café D’n Brands).

Zet in je agenda: maandagmiddag 12 februari 2023, van 13:30 tot 18:30 uur.

Wij zijn zo enthousiast dat we niet kunnen wachten om jullie te horen spelen. Laat ons alsjeblieft weten welk tijdstip het beste voor jullie werkt, zodat we samen kunnen zorgen voor een spetterend feest. Als jullie om welke reden dan ook niet kunnen komen, geen zorgen! We zouden het wel fijn vinden als je ons even laat weten dat je er niet bij kunt zijn.

Stuur je reactie naar  kapellenmiddag@odbf.nl en laat ons weten dat je klaar bent om de tent op z’n kop te zetten! 🎉

Op de Bonnenfooi Kapellenmiddag 2023 bij Broeder Liplap

Wat een geweldige line up hebben we dit jaar weer! Maandagmiddag vanaf 13:30 uur komen bij Liplap de volgende orkesten een feestje bouwen. De ElstarsUFO de RoodneuzenDweilorkest Sorry OisterwijkDe Koele Band OosterhoutDe Möllukus TilburgHofkapel NooitgedagtSoWhat TilburgHeukelomse HofkapelHofkapel NooitgedagtUn Peu de Tout.

En we hebben weer een fantastische lineup dit jaar

Wij zijn blij dat we aankomende Carnaval weer een kapellenmiddag kunnen organiseren. Dit jaar op een nieuwe locatie; in de zaal van Broeder Liplap (bij cafe d’n Brands), Tilburgseweg 106 in Goirle. Elk jaar bezocht door meer dan 500 carnavalsvierders en met een vol programma met blaasorkesten uit heel Nederland. We hopen jullie daar in grote getalen te mogen begroeten op maandag 20 Februari om samen een goei feestje te vieren. Wil je met jullie kapel bij ons komen spelen, stuur dan ff een berichtje naar kapellenmiddag@odbf.nl

Helaas geen kapellenmiddag in 2022

Met pijn in ons hart kunnen we door de moeilijke Corona situatie de kapellenmiddag, net als in 2021 niet door laten gaan.

Ook in 2020 staat er weer een fantastische lineup op onze Kapellenmiddag gepland. We hebben grote diversiteit aan gezellige orkesten die met zekerheid een geweldig feest van de middag gaan maken. Kom dus allemaal op maandag 24 Februari om 13:30 naar Ome Neeff in de Dorpstraat in Goirle.

Hieronder is de lineup van afgelopen edities:

Het programma van de Kapellenmiddag 2019 is bekend. Met gepaste trots presenteren wij u de lineup met speeltijden (last minute wijzigingen voorbehouden):

Elk jaar op carnavalsmaandag organiseert Op de Bonnenfooi weer de Kapellenmiddag in het Ballefruttersgat bij Ome Neeff. Elk jaar bezocht door meer dan 500 carnavalsvierders en met een vol programma met blaasorkesten uit heel Nederland.

Ook de komende Carnavalsmaandag, 4 Maart 2019 om 13:30, zijn jullie weer welkom om samen met ons een supergezellig muziekfeestje te vieren.

Klik op de onderstaande link om te zien hoe gezellig het is op onze kapellenmiddag.

De Kapellenmiddag van Op de Bonnenfooi bij Ome Neeff

Hieronder een overzicht van kapellen die in het verleden op de Kapellenmiddag gespeeld hebben. Ben je lid van een feestorkest of carnavalsband en willen jullie graag eens bij ons komen spelen? Neem dan contact even op met Jaap of via kapellenmiddag@odbf.nl.  Een berichtje achterlaten op Facebook mag natuurlijk ook.

Kapellenmiddag 2018:

Kapel
Plaats
Nog 1tje danTilburg
De DukersTilburg
De ElstarsTilburg
De PeestekersUdenhout
Donders en AanhangTilburg 
Black WooowTilburg
De RestantjesTilburg

Kapellenmiddag 2017:

Kapel
Plaats
CoestEindhoven
De DukersTilburg
De ElstarsTilburg
De PeestekersUdenhout
Donders en AanhangTilburg 
Op de BonnenfooiGoirle

Kapellenmiddag 2016:

Kapel
Plaats
Black WooowLoon op Zand
De BacchantenEtten Leur
De BollekesOisterwijk
De Fènpruuvers)Tilburg
Fiesta ServessaBerkel-Enschot 
HoetetoetersIJsselstein 
Op de BonnenfooiGoirle
Play it again SamEindhoven
ProostTilburg
So WhatTilburg

Kapellenmiddag 2015:

Kapel
Plaats
De BacchantenEtten Leur
De DukersTilburg
(De Fènpruuvers)Tilburg
De MollukusTilburg 
De NaagersTilburg 
Efkes WochteTilburg
Fiesta ServessaBerkel-Enschot 
Harrie in de WarrieBerkel-Enschot
Op de BonnenfooiGoirle
ProostTilburg
So WhatTilburg