Kapellenmiddag 2024

Beste feestbeesten

Hou je vast, want het is bijna tijd om je feestneus op te zetten, je trompet op te poetsen en je dansschoenen aan te trekken, we zijn namelijk de Goolse Kapellenmiddag voor 2024 weer aan het organiseren! 🎺🕺

Vorig jaar hebben we geschiedenis geschreven op onze nieuwe locatie bij niemand minder dan Broeder Liplap in Goirle. Het was een knalfeest van epische proporties, en als je dacht dat dat geweldig was, wacht dan maar tot je hoort wat we voor 2024 in petto hebben. We hebben het over muziek, feest en plezier tot de zon ondergaat!

De feesttent zal opnieuw tot de nok toe gevuld zijn met enthousiast publiek dat staat te trappelen om te dansen, te zingen en te genieten van geweldige muziek. Jullie, onze getalenteerde muzikale vrienden, zijn de levensadem van dit spektakel, en we willen niets liever dan jullie weer op ons podium zien schitteren!

Hier zijn de cruciale details: onze muzikale extravaganza vindt plaats in de schitterende zaal van Broeder Liplap, gelegen aan de Tilburgseweg 106 in Goirle (Je weet wel, bij dat gezellige café D’n Brands).

Zet in je agenda: maandagmiddag 12 februari 2023, van 13:30 tot 18:30 uur.

Wij zijn zo enthousiast dat we niet kunnen wachten om jullie te horen spelen. Laat ons alsjeblieft weten welk tijdstip het beste voor jullie werkt, zodat we samen kunnen zorgen voor een spetterend feest. Als jullie om welke reden dan ook niet kunnen komen, geen zorgen! We zouden het wel fijn vinden als je ons even laat weten dat je er niet bij kunt zijn.

Stuur je reactie naar  kapellenmiddag@odbf.nl en laat ons weten dat je klaar bent om de tent op z’n kop te zetten! 🎉